Print this page


StorNM i Moss
x
Emilie fikk 3. plass i første regatta og endte til slutt på 8. plass sammenlagt. Supert!
 
Emilie fikk 3. plass i første regatta og endte til slutt på 8. plass sammenlagt. Supert!
Strålende innsats av våre seilere.

Våre seilere markerte seg sterkt i Stor-NM. Etter å ha startet med 1. og 2. plass første dag, så falt guttene i Optimist litt tilbake helt til slutt. Thomas ble vår beste med en 7. plass, og Alexander endte på 8. Samme plassering fikk også Emilie i dameklassen etter å ha seilt seg fint opp gjennom hele turneringen. Steffen endte til slutt på en hederlig 18. plass. I Zoom8 endte David på 16. plass.

Etter at RAN seilforening gjennom hele sesongen har vært blandt de største foreningene i NCér, er det kjekt å se at RAN også hevder seg i toppen, og at breddesatsingen bærer frukter. Våre seilere har i helgen slått flere EM og VM seilere. Kjempebra. Vi gleder oss til fortsettelsen...

Til slutt vil vi gratulere Amalie Hjellestad Hella med en suveren seier i Optimist! Også Celine Clausen fra Hjellestad seilforening gjorde det bra med en 4. plass. Gratulerer!

BH 26.06.2011

Alexander hadde litt varierende resultater lørdagen og ligger nå på 3. plass før siste dag. Også Thomas slet litt på lørdag, men hadde en glimrende andreplass i 5. regatta. Han lgger nå på 6.plass. Steffen har seilt seg litt opp til en 16. plass, mens Emilie hadde en fin dag og seilte seg opp til en 9. plass. Amalie fra Hjellestad har fremdeles ledelsen i dameklassen. Vi heier på henne!

I Zoom8 ble det en litt tøff dag for David på lørdag. Han ligger nå på 13. plass, men det er få poeng som skiller oppover på listen....

Følg med! I dag avgjøres det.

BH 26.06.2011

Etter første dag av StorNM leder Alexander Dahl Høgheim fra RAN i Optimistklassen, og han er ikke alene fra RAN med strålende resultater! Det ble gjennomført 2 regattaer fredagen, og Alexander fikk en 1. og en 2. plass. Totalt ligger han derfor aller først før dagens øvelser. Thomas ligger nå på 2 plass sammenlagt, etter en 2. og 3. plass. Steffen hadde DNF i første regatta, men ligger likevel på en fin 18. plass. Emilie hadde en glimrende 3. plass i første regatta og ligger nå på 14.

I Zoom8 klassen hadde David Westervik en god dag. Han endte etter tre gode regattaer på en 4. plass totalt etter først dag.

Det er også gledelig at Amalie og Celine fra Hjellestad gjør det godt i Optimist Dame med hhv. 1. og 3. plass.

Vi følger spent med hvordan det går på Stor-NM Moss

I Seilmagasinet kan dere se en rapport fra første dag.

25.06.2011