Print this page


Rekrutt og kretssamling 2011

Foto: Sissel Bertelsen


I helgen 22. og 23. oktober arrangerte RAN seilforening både rekrutt- og kretssamling. Totalt deltok nærmere 50 seilere i klassene Optimist, Zoom8 og Laser 4.7.

Værmeldingen for helgen varslet mye vind; - og denne gangen stemte det! Det var nok en del rekrutter som var spent på forholdene og kanskje kvidde seg litt. Men likevel startet 22 unge seilere i rekruttklassen. De fikk virkelig kjørt seg, men med treningsøkter og bane tilpasset forholdene så gikk det veldig bra. De aller fleste gjennomførte alle øktene selv om det ble mange kullseilinger og mye øsing. Trenerne Bård Birkeland, Gerran Tangye og Torill Høgheim gjorde en flott jobb med å motivere og rettlede de unge seilerne, og det var mange smilende fjes å se på vannet begge dagene.

I tillegg til god trening, og egentlig vel så viktig, så er en rekruttsamling et sosialt arrangement. Seilerne er sammen hele tiden og blir godt kjent. Mange valgte å overnatte i Ranheim, og forhåpentligvis har nye vennskap blitt etablert. Og da blir det enda kjekkere når de møtes igjen i Norgescuper eller lokale regattaer.

For de litt eldre seilerne var det kretssamling. Selv om de nok var bedre vant til forholdene, så var det nok en utfordring for dem og. Det var ikke fritt for kullseilinger verken i Optimist, Zoom8 eller Laser4.7 klassen. Noen av de eldste valgte også å overnatte, men de ble innlosjert på gulvet i klubbhuset….og noen av de skal visst ha sovet også.

En stor takk til alle som har vært med på å gjøre dette til en fin helg. Trenere, foreldre, tilreisende som velvillig stilte opp og hjalp til, men spesielt til alle de sporty deltakerne som koste seg på vannet.

Video fra samlingen


Flere Bilder:

BH 24.10.2011