Print this page


Pinseleir
Ran Seilforening inviterte alle jolleseilere til tre dagers treningssamling i pinsenFoto: Sissel Bertelsen


Tradisjonen tro ble det arrangert pinseleir i Ran i år også. Jolleseilere fra hele vestlandet var samlet til tre dager med trening og sosialt samvær. Totalt var det i underkant av 60 seilere med på årets leir (se link til venstre). Spesielt gledelig var det å ta imot en stor gruppe med foreldre og seilere fra Florø seilforening. Også Bergens seilforening stilte med mange deltakere. Lengst reise hadde en deltaker fra Molde seilforening. Vi håper han kan ta mange flere med seg neste år.

Tilreisende ble innkvartert i hytten eller i egne båter i havnen.

Det var strålende vær under hele samlingen med alt fra lite vind til temmelig mye (se bildene). Så seilerne fikk øvd seg under svært varierende forhold.

Pinseleiren er en stor jobb som krever mye dugnadsinnsats fra seilerforeldrene. Heldigvis er det mange som velvillig stiller opp med private båter og timevis med arbeid.... Takk til alle som gjør dette mulig hvert eneste år. Og etter en Pinse som denne, så er det bare å glede seg til neste år.

Neste år må alle Zoom8 seilere kjenne sin besøkelsestid. Da blir pinseleien en perfekt anledning til å gjøre seg kjent med forholdene før Zoom8 VM i Ran Seilforening. Velkommen!


Get Adobe Reader Read file
 Invitasjon