RAN Seilforening Kjølbåt Jolle Tur- og havseiling

 • Lyst å seile?     • Jolle     • Entype     • Tur&hav/Regatta     • Anlegg     • Selskapslokaler     • Arkiv     • Om RAN     • Børsen     • Hjem  
Snarveier:
 Bli medlem

Vil du seile Express i 2013? - unik mulighet!

Express er en viktig del av satsningen til Ran Seilforening og vi har i den anledning fått mulighet til å fremskaffe en Express som gjøres tilgjengelig for medlemmer av Ran Seilforening.Ran Seilforening ønsker å ta en posisjon som den ledende og mest aktive seilforeningen innenfor Express miljøet i Hordaland. Det er ett ønske om å tiltrekke seg aktive seilere som ønsker å nå langt innen seiling uansett klasse. Det har vist seg at Express klassen står seg gjennom tidene, og vi ser økt satsning på denne båttype både på Vestlandet og Østlandet og ikke minst i Sverige hvor klassen er en av de aller mest prefererte. Klassen er pt den største innenfor kjølbåt seiling i Norge og samler store felt både i Norgesmesterskap og Nordisk mesterskap.

Målsetningen med opplegget er delt.
1. Sikre at Ran Seilforening tar en posisjon som den ledende klubben for Expresser i Hordaland.

2. Øke aktiviteten generelt for Express båter som allerede har hjemmehavn i Ran Seilforening.

3. Bidra til at seilere som ønsker å seile aktivt i Express klassen, men som pt ikke har båt eller båtplass får tilgang til å seile i Ran Seilforening.

Litt om båten :
Båten er som kjent en Albin Express i god stand med gode resultater fra tidligere år med blant annet en 9.ende plass NM 2007, samt diverse gode plasseringer i lokale regattaer.

Kostnader :
Foreningen dekker kostnader knyttet til leie båtplass og båt, mens seilerne må stå for eventuelle kostnader med drift og skader etc. Seilerne må også stå for kostnader relatert til påmeldingsavgifter, lisenser m.m.

Forutsetninger :
At seilerne som skal bruke/disponere båten er medlemmer i Ran Seilforening og representerer Ran Seilforening når båten benyttes i regatta sammenheng.

Vedlikehold og innkjøp av nødvendig materiell for å drifte båten.

En hovedansvarlig for koordinering av mannskap og vedlikehold av båten.

Tilbudet gis for en sesong av gangen og Ran Seilforenings ambisjon er at man i påfølgende sesong skal se ett nytt Express lag på fjorden i egen båt.

Seilerne som deltar i opplegget skal aktivt delta i vedlikeholdsarbeid på båten gjennom hele sesongen inkludert vårpuss og opplag til høsten.

Båten skal delta på alle lokale Express rankingseilaser (normalt 5-8 regattaer) som avholdes i Hordaland.

Koordinator for prosjektet
Leif Kristian Garvik, e-post : leif.kristian.garvik@dnbnoreiendom.no tlf 913 44 661, vil være foreningens koordinator og påmelding og henvendelser bes rettet til ham.


Utskriftsvennlig versjon
 


RAN Seilforening, Anglavikvegen 115, 5354 Straume – Org.Nr. 983 884 490 – Kontonr. 9521.66.10068 – post@ranseil.no