Print this page


Full fart hele høsten.....
Treningssamlingene står i kø for jolleseilerne høsten 2010. Aldri har vi hatt høyere aktivitet i klubben og mangel på flere helger gjør at vi i år må kjøre klubbmesterskap for joller over 2 onsdager.

Dette tiltross, rekordstor deltagelse på første runde av klubbmesterskapet, der 5 Zoomer og 25 optimister stilte til start. Klubbmesterskapet avsluttes neste onsdag og premieutdeling med kurvfest blir fredag 29. oktober i klubbhuset.

Førstkommende lørdag og søndag braker det løs med ny samling i Ran. Denne gangen er det rekruttene som skal i fokus og ca 15 seilere i alderen 11-14 år inntar Ranheim. Også denne helgen har vi fått inn topp trenere der vår egen Kine for følge av Martin Krauss Amundsen fra Tønsberg.

Etter høstferien, 23.-24. oktober blir det Kretssamling i Ran for Optimister, Zoomer og E-joller, også denne gang med overnatting for alle og topp motiverte trenere.

Og om noen trodde det var slutt etter dette, så tar de feil. Vi kjører på med fysisk trening hver onsdag i november og teorikurs i januar og ferbruar.

De kommer også til å bli 2 samlinger til med Bård i vinter/vår, men datoer er ennå ikke fastsatt.