Print this page

Glade seilere på Juletreseilasen 2010

Juletreseilasen 2010
x
Deltakere i første heat på vei inn Vågen.
 
Deltakere i første heat på vei inn Vågen.
 
Første heat gjør seg klar til start
 
Første heat gjør seg klar til start
 
Merkerunding innerst i Vågen
 
Merkerunding innerst i Vågen
Seks RAN optimister stilte til start i Juletreseilasen

I helgen deltok seks av våre optimister i juletreseilasen på Vågen. Det ble en kald opplevelse for alle; også for oss tilskuere. Seilasen har tre innledende heat der 1/3 går videre til finale. Tre av våre seilere,- Alexander, Thomas og Victor, kvalifiserte seg, og fikk fine plasseringer i finaleheatet (hhv. 13, 15 og 17de plass).

Det var en fin ramme om seilasen innerst i Vågen. Seilerne fikk varm kakao og skillingsboller inne på Zachen, og litt varme i seg etter å ha vært ute på "sjøen".

Etter seilingen gikk turen til Slåtthaug for bading, pizza og premiering. De eldste (alle våre) fikk som avslutning på en lang dag prøve seg på bowling på Sandsli. Det var mye rar teknikk å se i bowlinghallen, også blant de foreldre som prøvde seg.

Juleseiltreseilasen er først og fremst et sosialt arrangement. Det viktigste er at seilerne har det kjekt sammen. Noen av seilerene hadde flere andre seilere på besøk fra fredag til søndag. Det er derfor en unik mulighet til å bygge vennskap med seilere fra andre deler av landet.