Print this page


Seilingens dag 30. august
x
Harald Blø er leder i Ran Seilforening.
 
Harald Blø er leder i Ran Seilforening.
 
På seilingens dag kan du prøve optimistjolle!
 
På seilingens dag kan du prøve optimistjolle!
 
På seilingens dag kan du prøve større båter også!
 
På seilingens dag kan du prøve større båter også!

Søndag den 30. august skal Ran Seilforening arrangere Seilingens Dag som en del av Friluftslivets år. Norges Seilforbund oppfordrer i år alle landets seilforeninger til å ha en åpen dag for å gi naboene, lokalsamfunnet og alle som er interessert en mulighet til å prøve seiling. Ran Seilforening vil tilby prøveseilas med både små og store seilbåter. Vi begynner klokken 1200 og holder på til klokken 1500. Velkommen!Klart for Seilingens dag

 

 

Ran Seilforening åpner dører, båter og brygger for alle interesserte søndag 30. august under Seilingens Dag. Arrangementet er en del av Friluftslivets år og skal vise frem turgleden som finnes i seiling. Klikk her for nettsak hos Vestnytt.

 

 

Seilingens Dag er et nasjonalt tiltak, støttet av Gjensidigestiftelsen, som har som mål å la flere mennesker forsøke seg som turseilere. Det har slått an blant norske seilforeninger og Seilingens Dag blir arrangert over hele landet.

 

– Det er mange som har lyst til å seile, men som ikke helt vet hvordan en skal komme seg om bord for å lære mer. Det vil vi gjerne gjøre noe med, og vi stiller med joller, entypebåter og tur&havseilere med erfarne seilere som kan instruere og fortelle om seilingens gleder. Store og små er hjertelig velkommen, sier Harald Blø, leder i Ran Seilforening.

 

Seilingens Dag arrangeres søndag 30. august fra klokken 1200 til klokken 1500 i foreningens klubbhus i Anglevik. Klikk her for veibeskrivelse.

 

Seilforeningen tilbyr aktiviteter som tur på vannet med følgebåt for de minste, testseiling av joller for de litt større og prøvetur med turseilere for hele familien. Det er mulig å kjøpe både kaffe og vafler i kiosken på land.

 

– I løpet av året arrangerer Ran Seilforening både kurs, treninger, turer, regattaer og ulike sosiale arrangement. Turseiling er veldig sosialt og gir mange store naturopplevelser langs den vakre norske kysten hvert eneste år. Vi vil gjerne at flere skal oppleve denne gleden, sier Blø.

 

Se mer info om foreningen på www.ranseil.no

 

 

Kontaktperson for seilingens dag

Navn: Kjell Magnus Økland

Telefon: 95 04 67 39

Epost: kjellmag@gmail.com
Get Adobe Reader Read file
 Forhåndsomtale i Vestnytt